Umeå FC

Umeå FC är en svensk fotbollsklubb som har sina rötter i Umeå. Klubben bildades 1987 och är idag trea i den svenska fotbollsligan. Dena klubb hör till Västerbottens Fotbollsförbund. Hemmaarenan för Umeå FC är Umeå Energi Arena. Klubben bildades till följd av en sammanslagning mellan Tegs SK och Sandåkerns SK.umeå fc

A-laget i Umeå FC består i dagsläget av de tre målvakterna Petter Augustsson, Felix Forsgren och Marcus Petterson. Därefter har laget nio försvarare och de heter Jalid Kerkich, Dillan Ismail, Isaac Freitas, Modou Lamin Sillah, Jens Sjöström född 1988 och Jens Sjöström född 1991, Jens Stigedahl, Måns Sundström och Pontus Bergström.

Utöver detta har de även åtta mittfältare vid namn Jesper Meden, Erik Lundström, Ryan Gilligan, Fredrik Wennebro, Mattias Lidberg, Christoffer Milde, Axel Fällman och Oscar Sandström. Laget har fyra anfallare och de heter Simon Mårtensson, Mikael Wikström, Radoslaw Erlich och Jonathan Wiberg. Umeå FCs A-lag spelar i division 1 och är trea i Sverige.

Betting på Umeå FC

Det är vanligt att man bettar på UFC:s matcher. Detta gör matcherna mer spännande och om man tycker om att titta på fotboll i vilket fall bör man definitivt testa att slänga in några kronor på den man tror vinner matchen. Om man har oddsen med sig kan ett par kronor nämligen snabbt bli ett par miljoner. Det finns olika sätt att betta på och många väljer att betta med hjärtat och strunta i oddsen. Om du är UFC supporter kan du betta på att UFC kommer att vinna oavsett hur oddsen egentligen ser ut. På så sätt blir det en större och dubbel vinst för dig om de vinner matchen.

Om du inte har bettat förut är det mycket enkelt. Du kan välja ett valfritt casino som erbjuder betting och därefter loggar du in och bettar på Umeå FC eller annat valfritt lag innan matchen.